Ριζοσπάστης εναντίον ... twitter! (δεν είναι πλάκα)

Πέμπτη, 05/05/2011 09:56

Με το χαρακτηριστικό τίτλο "κανένα τουίτ, μόνο Ριζοσπάστη!", η εφημερίδα του ΚΚΕ κάνει επίθεση στο ... twitter. Τα κοινωνικά δίκτυα θεωρούνται ως μηχανισμός ποδηγέτησης της εργατικής τάξης. ΔΙΑΒΑΣΤΕ το άρθρο - αξίζει να δείτε πώς σκέφτονται για τις νέες τεχνολογίες και τα νέα μέσα στο κόμμα που εκφράζει το 10% των Ελλήνων και είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός φορέας της Αριστεράς. 

Περισσότερα

 

Φεύγει από την προεδρία της ΕΣΗΕΑ ο Σόμπολος, προτείνει μειώσεις μισθών 10% πάνω από τα 1.300 ευρώ

Τετάρτη, 04/05/2011 09:12

Αποχωρεί από την προεδρία της ΕΣΗΕΑ ο Πάνος Σόμπολος καθώς ανακοίνωσε την απόφασή του να μην διεκδικήσει την επανεκλογή του, μετά από έξι χρόνια στη θέση του επικεφαλής του σωματείου των δημοσιογράφων. ΔΙΑΒΑΣΤΕ την επιστολή του.

Περισσότερα

   

Μεγάλες ζημιές και στο Mega, σταμάτησε να εκπέμπει πρόγραμμα το Alter

Δευτέρα, 28/03/2011 14:59

Δραματικές για το χώρο των Μέσων, έντυπων και ηλεκτρονικών, είναι οι εξελίξεις στα μεγάλα συγκροτήματα εφημερίδων και τηλεόρασης. Μετά τις ζημίες 47 εκ. ευρώ του ΔΟΛ για το 2009, ζημιές 27,5 εκ. ευρώ ανακοίνωσε και το Μέγκα (Τηλέτυπος ΑΕ), ενώ το Άλτερ σταμάτησε να εκπέμπει οτιδήποτε εκτός από "κονσέρβα" επαναλήψεων.

Περισσότερα

   

Βαριές (και ασήκωτες) ζημιές 47 εκ. ευρώ πέρυσι για το ΔΟΛ

Πέμπτη, 24/03/2011 16:28

Η εικόνα των οικονομικών του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, όπως καταγράφεται στον ισολογισμό του, παραπέμπει σε εξαιρετικά δύσκολη χρονιά και προδιαγράφει περίοδος έντονης ανασφάλειας και περικοπών. Οι ζημίες έφτασαν τα 47 εκ. ευρώ, ενώ τα αναλυτικά στοιχεία είναι ακόμη πιο "μαύρα" .

Περισσότερα

   

Εκτός θέματος ο κ. Ρέστης

Τρίτη, 22/03/2011 17:26

Συμβαίνουν και εις τας καλυτέρας των οικογενειών. Ο επιχειρηματίας κ. Βίκτωρ Ρέστης έκανε σήμερα την εξής απολαυστική δήλωση που αξίζει να διαβάσετε:

Περισσότερα

   

Σελίδα 1 από 43

Ο Σφυγμός της Μέρας

Και στο ραδιόφωνο κάθε Σάββατο 10 με 12 στον

και στο

 

Blog Talk

 

 

Προκήρυξη για ... σκέψεις

 

Οι πρώτες σελίδες

Ο οικονομικός τύπος

Οι αθλητικές εφημερίδες

 Αξίζει να διαβάσετε

Συναρπαστική και διαφωτιστική για το πώς λειτουργούν οι αγορές αφήγηση του Ελληνοαμερικανού που επί χρόνια προειδοποιούσε για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην παγκόσμια οικονομική ιστορία, την "πυραμίδα Madoff", από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος  

 


Νέο τεύχος

Η Ευρώπη των 27

μια εκπομπή του Κώστα Αργυρού

ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ