Η απίστευτη ιστορία του Βαγγέλη Αντώναρου ως λαθρεπιβάτη για την Πάτμο!

Παρασκευή, 03/09/2010 11:42

Μια απίστευτη ιστορία με τον βουλευτή Επικρατείας και τελευταίο των καραμανλικών Βαγγέλη Αντώναρο έφερε στη δημοσιότητα η εταιρεία Attica, που διαχειρίζεται τα πλοία Blue Star, με επιστολή του διευθύνοντος συμβούλου της που δημοσίευσε το περιοδικό 'Εφοπλιστής". Η εταιρεία καταγγέλλει τον Αντώναρο ως τζαμπατζή! Και ζητάει από τη Βουλή να πληρώσει το εισιτήριό του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την περιγραφή από Τα Νέα

ΣΚΗΝΕΣαπό ταινία του παλιού ελληνικού κινηματογράφου στη Βουλή. Εκεί που εμφανιζόταν στα καλά καθούμενα ένας μυστήριος τύπος και ζητούσε από τον αρχηγό της οικογένειας να του πληρώσει τα βερεσέδια ή τις ζημιές που άφησε κάποιος δικός του: ο γιος από τα μπουζούκια, η σύζυγος από το κουμ καν κλπ. Αυτήν τη φορά ήταν μια επιστολή που έφτασε στο γραφείο του προέδρου της Βουλής, με την υπογραφή του διευθύνοντος συμβούλου μιας ναυτιλιακής εταιρείας: ζητάει από τονΦίλιππο Πετσάλνικονα του εξοφλήσει ένα χρέος 15,50 ευρώ, που άφησε σε πλοίο της εταιρείας του ένα μέλος του Κοινοβουλίου!

«Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω»
ΙΔΟΥπώς τεκμηριώνει την απαίτησή του ο επιστολογράφος:

ΣΤΙΣ 18 ΙΟΥΛΙΟΥο βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ.Ευάγγελος Αντώναροςεπιβιβάστηκε στο πλοίο της γραμμής από την Κω για την Πάτμο.

Οταν του ζητήθηκε το εισιτήριό του στην είσοδο επικαλέσθηκε την ιδιότητα του βουλευτή και προχώρησε αρνούμενος να συμμορφωθεί στην υπόδειξη των υπαλλήλων, που του εξήγησαν ότι κατά τον νόμο ουδείς επιβιβάζεται άνευ εισιτηρίου, έστω και μηδενικής τιμής. Ο διευθύνων σύμβουλος αναφέρει εν συνεχεία ότι για να αποφύγουν το σκάνδαλο τον άφησαν να περάσει, αλλά ο βουλευτής αρνήθηκε να καταβάλει το κόμιστρο, ακόμη και όταν του πήγαν το εισιτήριο των 15,50 ευρώ που εξέδωσαν στο όνομά του.

«Λάθος μου, θα πληρώσω»
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗεν συνεχεία εκτρέπεται σε συμβουλές και υποδείξεις προς τον πρόεδρο της Βουλής και τους βουλευτές γενικώς, αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση. Μένουμε στο περιστατικό: η εταιρεία επιμένει ότι ο νόμος επιβάλλει στους βουλευτές να εκδίδουν εισιτήριο και επ΄ αυτού έχει δίκιο. Το παραδέχτηκε χθες σε συνεργάτη μου ο ίδιος ο Βαγγέλης Αντώναρος.

Δικαιολογήθηκε ότι ως νέος βουλευτής ερμήνευσε ότι δεν είχε σχετική υποχρέωση, διότι η βουλευτική ταυτότητα αναγράφει ότι μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα. Και υποσχέθηκε ότι σήμερα θα καταβάλει στην εταιρεία το ποσό των 15,50 ευρώ. Κάτι είναι κι αυτό.

Γιατί τι φταίει και ο Φίλιππος να πληρώνει (από τα λεφτά μας...) τα σπασμένα των τριακοσίων που σουλατσάρουν στο Αιγαίο καλοκαιριάτικα.
 

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν καταχωρημένα σχόλια για το άρθρο.

SykoFantiS_Bastoyni: Αν έριχναν στη θάλασσα τον Αντώναρο θα επέπλεε;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΟΝΟΜΑ
E-MAIL (ΓΙΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ)
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Ακύρωση
Γιώργος Ζώρζος: Παρόμοια εμπειρία είχα ακριβώς πριν ένα χρόνο στο ιατρείο μου, ενώ συγγενής μου (επίσης γιατρός) στο ιδιωτικό νοσοκομείο όπου εργαζόταν.
Συγκεκριμένα, πριν ένα χρόνο με επισκέφθηκε σύζυγος εν ενεργεία (και ξανά υποψηφίου) δημάρχου. Όταν τελείωσε η επίσκεψη (μετά από εξέταση 1,5 ώρας), η εν λόγω σύζυγος δημάρχου, έκλεισε νέο ραντεβού (στο οποίο ουδέποτε ήλθε, αλλά ούτε ακύρωσε) και απλά χαιρέτησε και έφυγε. Δεν ρώτησε, πόσο κοστίζει η επίσκεψη. Θεώρησε αυτονόητο, ό,τι δεν οφείλει τίποτε.
Ο συγγενής μου ιατρός συμμετείχε σε χειρουργική επέμβαση πρώην υπουργού. Όταν της ζήτησε την αμοιβή του (η ίδια δεν μπήκε καν στον κόπο να ρωτήσει για την αμοιβή), απλά του είπε ότι κανένας γιατρός ποτέ δεν της έχει ζητήσει χρήματα.
Οι εκλεκτοί του λαού τελικά, όχι μόνο καλοπληρώνονται και έχουν τεράστια προνόμια με τα χρήματα των φορολογουμένων, αλλά θεωρούν αυτονόητο ότι και οι υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρέχονται σε αυτούς ιδιωτικά και από τον ιδιωτικό τομέα, είναι δωρεάν.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΟΝΟΜΑ
E-MAIL (ΓΙΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ)
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Ακύρωση

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΟΝΟΜΑ:
E-MAIL (ΓΙΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ)
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Σφυγμός της Μέρας

Και στο ραδιόφωνο κάθε Σάββατο 10 με 12 στον

και στο

 

Blog Talk

 

 

Προκήρυξη για ... σκέψεις

 

Οι πρώτες σελίδες

Ο οικονομικός τύπος

Οι αθλητικές εφημερίδες

 Αξίζει να διαβάσετε

Συναρπαστική και διαφωτιστική για το πώς λειτουργούν οι αγορές αφήγηση του Ελληνοαμερικανού που επί χρόνια προειδοποιούσε για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην παγκόσμια οικονομική ιστορία, την "πυραμίδα Madoff", από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος  

 


Νέο τεύχος

Η Ευρώπη των 27

μια εκπομπή του Κώστα Αργυρού

ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ